Vi är specialister
på expresstransport

Med vår fordonsflotta bestående av 150 fordon kan vi lasta gods i hela Europa inom 1,5 timmar från ordermottagningen.

Det finns inga otypiska uppdrag för oss - rutten mellan Helsingfors och Barcelona eller Bukarest och Edinburgh är vår vardag. Vi kör överallt! Åker ett fordon iväg återkommer det inte direkt till Polen efter att ha genomfört sitt uppdrag utan det kör vidare i Europa för att efter tre veckor och flera tusen kilometer komma tillbaka till utgångspunkten, efter att ha passerat Dover, Bilbao, Marseille, Turin, Zagreb och flera andra.

Vi erbjuder inte bara internationell godstransport utan också inländsk transport inom EU-länder, med beaktande av lokala lagar och föreskrifter. Det är en utmärkt lösning i de fall då lokala speditörer inte kan uppfylla speciella krav eller är otillgängliga.

Transport av farligt gods är lika vardaglig för oss som transport av dokument, pallar eller kylgods. Varje last kännetecknas av en egenskap som är gemensam för alla - Ditt gods är viktigt för oss.

Förslag på våra rutter

Paris - Barcelona
13 timmar / 1022 km
Milano - Hamburg
20 timmar / 1356 km
Napoli - Amsterdam
32 timmar / 1844 km
London - München
19 timmar / 1107 km
München - Bryssel
10 timmar / 747 km
Katowice - Dortmund
12 timmar / 948 km
Wien - Birmingham
28 timmar / 1691 km

Hitta våra fordon

Sista uppdatering: 22.06.2024

Lita på oss!

Vi erbjuder beprövade och säkra lösningar vid expresstransport. Vi finns överallt där du behöver oss och där tid och kvalité är av högt värde.

Genom vår långvariga och flerdimensionella erfarenhet når vi utanför standardtjänster. Vi garanterar omedelbara svar på dina förfrågor samt ett brett sortiment på kundspecifika lösningar.

Vi kontrollerar noggrant varje transport vid varje delmoment, vi undanröjer eventuella hinder och informerar löpande om orderstatusen. Vi mejlar scannat och underskrivet CMR-dokument till dig inom 15 minuter efter lossningen.

Vi ser till att kundens alla behov och önskemål tillfredsställs till 100 %. Vill du att godset skall lossas kl. 13:00 kan du vara säker på att det blir så. Chauffören är då på plats en kvart, en halv timme eller en timme tidigare och kan vänta tills den begärda tidpunkten kommer.

Lämna ett meddelande
Vi hör av oss fort som möjligt.