Vi erbjuder komplexa transportlösningar. Det enda du behöver göra när du samarbetar med oss är att lämna order. Vi hanterar allt annat.

Genom vår långa erfarenhet i transportbranschen har vi utarbetat ett unikt system för komplex service och transportstöd. Varje orderfas hanteras av tillförlitlig personal som inte arbetar schematiskt.

Våra speditörer kommunicerar med varandra och byter erfarenheter med varandra så att ett team har uppstått som förfogar över utomordentliga kunskaper. Vi vill inte stanna på samma plats utan erbjuder olika kurser där man kan vidareutveckla sina färdigheter.

Våra chaufförer kan omsorgsfullt säkra godset samt lasta och lossa det under alla omständigheter.

Våra kontrollanter kan övervaka varje fordon 24 timmar om dagen och kan blixtsnabbt reagera på varje försening. När du sover kontrollerar de varför fordonet stannar längre än vanligt - behöver chauffören en längre paus för att säkert kunna fortsätta rutten eller byter den kanske däck? Ett oväntat motorstopp? Oberoende av orsaken kontaktar vi dig då problemet redan är löst. Vi ser till att du så fort som möjligt får alla nödvändiga dokument.

Med oss kan du vara lugn

Genom finslipning av våra transporttjänster, lång erfarenhet, genomtänkt urval av personal samt ett brett utbud har vi uppnått fantastiska resultat.

  • Fordonet framme på valfritt ställe i Europa inom en och en halv timme.
  • 99,8% av expresstransporterna kommer fram i tid.
  • Scannat CMR mejlas inom 15 minuter efter lossningen.

Vi erbjuder våra tjänster i 8 språk, är hela tiden i kontakt med våra kunder och tillhandahåller övervakning av transporter. Du kan närsomhelst mejla oss till update@transeurope.pl eller ringa 0048-795-532-666 för att få aktuell information om var fordonet finns.

Att förebygga är den bästa problemlösningen

Vi vet var någonstans problem kan uppstå. Därför utvärderar vi alla våra steg och undviker att arbeta genom att blint följa rutiner. Vi har utvecklat en del procedurer för oväntade händelser, vi ser professionellt på varje situation och tar varje händelse på allvar.

Vi visar ansvar för ditt gods och din tid. Ingenting ska hända av en slump. Därför försäkrar vi godset till 300 000 €.

Lämna ett meddelande
Vi hör av oss fort som möjligt.